AlleGoochelaars.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleGoochelaars.nl  
 
 

GOOCHELAAR AMERSFOORT

GOOCHELAAR AMERSFOORT

PRIJS 3 UUR: 475
EXTRA UUR: 50

Prijzen zijn exclusief btw

PODIUM ACT 30 MINUTEN
PRIJS: nvt

REISKOSTEN: 50km gratis daarna 0,33 per km vanaf Amersfoort

Deze goochelaar laat zich graag tijdens zijn werk op de vingers kijken. Dat is voor hem de ultieme gelegenheid om zijn prachtige en verbluffende trucs aan het publiek te vertonen. Hij doet niets liever. Hierbij zullen de toeschouwers van de ene verbazing in de andere vallen. Open monden zijn het gevolg en 'Hoe doet ie het toch' blijkt ineens een populaire uitspraak van de aanwezigen.

Juist omdat het publiek het van zo dichtbij (close up) beleeft, heeft deze vorm van goochelen een enorme impact. Close up is een informele vorm van goochelen waarbij hij bij uw gasten aan tafel de trucs vertoont. Met zijn informele en plezierige aanpak weet hij per tafel het publiek voor 5 10 minuten aan zich te binden en te entertainen.

Kaarten, munten en zelfs elastiekje blijken het gereedschap om veel reacties te ontlokken bij uw gasten.

Het enige waar goochelaar Wilfred zich voor wil excuseren is dat hij een heleboel stof achterlaat. Stof tot nadenken!

Geschikt voor: personeelsfeest, bruiloft, familiefeest, jubileum, receptie, verjaardag e.d.


REACTIES VAN KLANTEN

"Wij willen Goochelaar Amersfoort bedanken voor zijn optreden. Hij was de rode draad van ons programma. Nogmaals jullie bedankt." Charles Robert - 1 augustus 2016.


"Ik wil je nog even bedanken voor de zeer geslaagde avond in Te Pas. Je bracht alles waar ik op gehoopt had, en meer dan dat! Je bent niet alleen heel goed in je vak, maar daarbij ook een uitstekende en vermakelijke entertainer. Dat dat aansloeg bij mijn gasten heb je natuurlijk wel gemerkt.. en ik ook: nadat je weg was had iedereen het er nog over! Al met al: mede door jou had ik een erg leuke 65ste verjaardag. Dank je wel dus!" Nico Denhoorn - 25 november 2011


"Erg geslaagd! Netjes op tijd, adrem en zeer vermakelijk!"
mevrouw Mulder - 17 december 2009


Een goochelaar, magician of illusionist voor close-up magic of goochelshow huren voor uw feest in Amersfoort Utrecht - Alle Goochelaars heeft altijd een goochelaar in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de goochelaar betreft het optreden. 
       
    AlleGoochelaars.nl