AlleGoochelaars.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleGoochelaars.nl  
 
 

GOOCHELAAR BEST

GOOCHELAAR BEST

PRIJS 3 UUR: 795
(1 uur 595, 2 UUR 695)
EXTRA UUR: 100

Prijzen zijn exclusief btw

PODIUM ACT 30 MIN / 45 MIN
PRIJS: 595 / 695

REISKOSTEN: inclusief

TableMagic

Dit wordt door het publiek ervaren, als de meest indrukwekkendste vorm van magisch entertainment. De magie gebeurt onder uw eigen ogen en vaak zelfs in uw eigen handen! Dit klinkt inderdaad heel ongeloofwaardig, maar als u de magie zelf ondergaat, wordt het nog een stuk ongeloofwaardiger. Door een combinatie te maken van uiterlijk vertoon, vlotte babbel en een geperfectioneerde goocheltechniek worden de gasten meegenomen in de wonderlijke wereld van de magie. Deze act zal een enorme indruk maken op de toeschouwers.

Deze goochelaar zal de toeschouwers o.a. kennis laten maken met een magische manier om geld te verdubbelen. Ook zullen ze ervaren hoe op wonderbaarlijke wijze geld overgemaakt kan worden. Ook wordt op een heel indrukwekkende manier gedemonstreerd hoe kaarten "letterlijk" door andere kaarten opgegeten worden. Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit zijn table-magic repertoire.

PodiumShow

Bij deze vorm van magie, ondergaat een hele groep tegelijk de magie. Hij staat gedurende deze act op een centrale plek in de zaal. Door een goed gevoel voor humor, presentatie en goochelvaardigheid kunnen u en uw gasten van deze half uur durende magic show uitermate genieten. Het is natuurlijk ook mogelijk om de act te combineren met goochelen. In dat geval wordt de act vertoond als opener of afsluiter.


REACTIES VAN KLANTEN

"We hebben erg genoten van de leuke trucjes. Het was een echte aanvulling op ons feest, zowel voor volwassenen als kinderen." Mevr. Van Sluisveld - 25 april 2015


"We hebben tijdens de vrijwilligersavond genoten van het optreden van goochelaar Best. Hij wist op een leuke spontane wijze de mensen te vermaken met zijn munten, kaarten etc. Het was een succes waar de mensen nog over nagesproken hebben. Hartelijk bedankt daarvoor!"
Francis 't Hooft - 10 december 2009


"Duizendmaal dank voor de geweldige trucs gisteren op onze bruiloft!! Wij en onze gasten hebben vreselijk genoten! Niet alleen de trucs maar ook de goochelaar zelf is een aanvulling voor iedere speciale gelegenheid....Goed opletten en kijken waar de clou inzit....is absoluut geen optie! Je komt er namelijk echt NIET achter. Hij is zeer bedreven, en maakt er echt een superoptreden van...kortom succes gegarandeerd!" Mark en Monique - 5 september 2008


"De goochelaar was een geweldig succes! Iedereen was enthousiast en zeer onder de indruk. Een perfecte manier om ons dagje uit af te sluiten!"
mevrouw Badeloe - 19 juni 2008


"Wij als Ondernemersvereniging Westerhoven waren zeer te spreken over het optreden van de goochelaar tijdens onze jaarlijkse jaarvergadering met aansluitend feestavond. Het heeft tijdens en zelfs na zijn optreden de mensen nog behoorlijk wat hoofdbrekens gekost om de trucks proberen te verklaren. Maar daar kwamen we natuurlijk niet uit!! Al met al zeer indrukwekkend, dus zeker een aanrader!"
Ondernemersverenging Westerhoven - 5 april 2008


"Mede door het optreden van deze goochelaar hebben wij een prachtig feest beleefd. De vorm tablemagic is buitengewoon goed bevallen en een absolute aanrader. De meest gehoorde vraag van onze gasten achteraf was: hoe kan dat nou, ik zit er vlak naast en toch zie ik het niet....Kortom: een absoluut positieve bijdrage aan ons feest en grote klasse!"
Anja en Leendert de Jong - 27 oktober 2007


Een goochelaar, magician of illusionist voor close-up magic of goochelshow huren voor uw feest in Best Noord-Brabant - Alle Goochelaars heeft altijd een goochelaar in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de goochelaar betreft het optreden. 
       
    AlleGoochelaars.nl