AlleGoochelaars.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleGoochelaars.nl  
 
 

GOOCHELAAR BREDA

GOOCHELAAR BREDA

PRIJS 3 UUR: 755 (1 uur 555)
EXTRA UUR: 100

Prijzen zijn exclusief btw

PODIUM ACT
PRIJS:

REISKOSTEN: Inclusief

Hij is n van de meest geboekte goochelaars van Nederland. Hij treedt al ruim 15 jaar op en heeft inmiddels een groot klantenbestand opgebouwd! Goochelaar Breda wordt gevraagd voor de meest uiteenlopende evenementen, zo heeft hij zijn kunsten vertoond tijdens grote bedrijfsevenementen, maar ook tijdens gezellige tuinfeesten bij mensen thuis.

Met ruim 150 optredens per jaar heeft Goochelaar Breda inmiddels een indrukwekkend CV opgebouwd! Zijn shows worden niet alleen gewaardeerd door het grote publiek, ook heeft hij inmiddels verschillende prijzen gewonnen op nationale en internationale goochelwedstrijden!

Onlangs was hij weer prijswinnaar op het NK voor de goochelkunst (tweede prijs). In 2008 werd hij benoemd tot "Beste goochelaar van NL" in de categorie parlour-magic. Hij won 2 keer achter elkaar de prijs voor "Beste tafelgoochelaar" tijdens de Gonga Magic contest in 2012 en 2014.

Goochelaar Breda treedt op in geheel Nederland maar ook daarbuiten, zo trad hij op in Belgi, Duitsland, Denemarken en onlangs ook in Oostenrijk.

Internationaal toptalent dus!


REACTIES VAN KLANTEN

"Namens iedereen van de personeelsvereniging Heros Sluiskil willen we goochelaar Breda bedanken voor het leuke en spontane optreden op onze feestavond, de mensen vonden het leuk dat ze betrokken werden bij zijn show."
Piet Coppieters - 16 april 2011


"De goochelaar is op onze trouwlocatie in slot loevestein geweest tijdens ons diner. Wij hebben zeer van hem genoten hoe hij op een heel eigen wijze onze gasten heeft vermaakt met zijn goochelaarshow aan tafel. Ook namens bijna al onze gasten willen wij hem bedanken en zeggen dat iedereen het jammer vond dat de 3 uren zijn omgevlogen. Bedankt voor alles!!"
Frans en Petra Manderds - 11 september 2008


Een goochelaar, magician of illusionist voor close-up magic of goochelshow huren voor uw feest in Breda Noord-Brabant - Alle Goochelaars heeft altijd een goochelaar in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de goochelaar betreft het optreden. 
       
    AlleGoochelaars.nl