AlleGoochelaars.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleGoochelaars.nl  
 
 

GOOCHELAAR DEN HAAG

GOOCHELAAR DEN HAAG

PRIJS 3 UUR: 495
EXTRA UUR: 100

Prijzen zijn exclusief btw

PODIUM ACT 30 MINUTEN
PRIJS: nvt

REISKOSTEN: 0,19 berekend vanaf Den Haag

Magisch Entertainment van topkwaliteit!

Goochelaar Den Haag is bekend van televisie en maakt elk feest, bedrijfsborrel of evenement voor iedereen, magisch en verrassend.

Het geheim van dit succes is een bijzondere mix van enthousiasme, creativiteit, snelheid en humor waarmee hij zijn trucs op een vernieuwende manier presenteert.

De professionele goochelaar Den Haag staat voor kwaliteit en hoort dan ook tot de beste goochelaars van Nederland!


Table Magic

Verrassend entertainment op maat! Uw gasten worden plotseling verrast door de ongelofelijke magie, vingervlugge trucs en een humoristische improvisatie van deze goochelaar. Een bijzondere ervaring die men niet snel vergeet.


Beurs Magic

Een verbluffend resultaat! Uw bedrijf, onderneming, product of merk wordt op een vernieuwende, ludieke en effectieve manier onder de aandacht gebracht op beurzen, presentaties en fairs. Michel ontwikkelt trucs die passen op een zakelijk evenement en zorgen voor een verbluffend resultaat.

Deze professionele entertainer staat voor kwaliteit en hoort dan ook in dit vakgebied tot de beste entertainers van Nederland!


Workshop Magic

Een bijzondere manier van teambuilding! Stap in de wereld van de magie en ontdek tijdens een verrassende workshop van Michel, de geheimen van magische trucs. Leer zelf ook een aantal goochelkunsten en verras je omgeving.


Kids Magic

Een interactieve show vol verrassingen! Door slimme trucs van deze tijd, weet deze goochelaar kinderen te boeien en op een bijzonder niveau kennis te laten maken met de wereld van de magie.

Ook te boeken in combinatie met ballonnen maken. Het geheim van deze goochelaar is dat als ballonkunstenaar uw gasten verrast met de wonderlijkste ballonfiguren. Gun uw gasten het plezier van een verbazingwekkende Magic & Ballonnen act !

Ideaal voor diners, bruiloften, beurzen en recepties !


REACTIES VAN KLANTEN

"We hebben genoten van de show, die we vrijdag van Goochelaar Den Haag gehad hebben. Het was een geweldige ochtend, de mensen hebben er erg van genoten, en ze hebben het er nog over. En wie weet!" Isaline en Hedwig - 9 oktober 2015


" Goochelaar Den Haag was geweldig! Zijn trucjes, ballonnenfiguren en alle andere leuke dingen die hij deed waren erg leuk. Ook dat hij iedereen bij naam wist, maakte het erg persoonlijk. De kinderen hebben het nog steeds over hem en imiteren hem nog steeds. Super!" heer de vries - 26 juni 2010


"Goede jongen, zorgt voor veel interactie met het publiek, heeft leuke trucs. Op mijn evenement was hij een succes!" Harmen de Bruin - 6 november 2008


"Ging geweldig! Hij voelde de sfeer prima aan en wist direct het ijs te breken!"
Roy Versteegen - 20 mei 2008


"Wat een enorm succes! Hij heeft eerst als lakei een hilarische noot aan de ontvangst gegeven. Daarna heeft hij de hersenen van onze gasten aan het werk gezet bij het uitvoeren van zijn goochelacts. Niet alleen een perfecte artiest, maar ook oog voor omgeving en precies de juiste snaar! Kortom, een aanwinst voor ieder bedrijfsfeest!!" Karin de Man - 30 augustus 2007


"De goochelaar was erg leuk en enthousiast gedurende de borrel! Ik heb veel leuke reacties gehoord van mijn collega's! Kortom het was een geslaagde middag!!!"
Hanae Charrouda - 31 mei 2007


Een goochelaar, magician of illusionist voor close-up magic of goochelshow huren voor uw feest in Den Haag Zuid-Holland - Alle Goochelaars heeft altijd een goochelaar in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de goochelaar betreft het optreden. 
       
    AlleGoochelaars.nl