AlleGoochelaars.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleGoochelaars.nl  
 
 

GOOCHELAAR EINDHOVEN

GOOCHELAAR EINDHOVEN

PRIJS 3 UUR: 500
EXTRA UUR: 4 uur ook 500

Prijzen zijn exclusief btw

PODIUM ACT 30 MINUTEN
PRIJS: nvt

REISKOSTEN: Inclusief

Deze goochelaar heeft een fantastische tafelgoochelact. Het is een act die zowel volwassenen als kinderen zal boeien.

Of het nu op een beurs of een festival is, op uw bedrijfspresentatie of receptie, met zijn energieke verschijning maakt hij van ieder evenement een groots spektakel.

Laat je op het verkeerde been zetten, je op speelse wijze van je bezittingen 'beroven' en ga naar huis met het gevoel: 'Hoe flikt hij dat!'.

Tijdens beurzen is het de truc om zoveel mogelijk contacten te leggen waar u als bedrijf iets aan heeft. Helaas heeft niet iedereen een trucendoos die werkt....maar deze goochelaar wel!

Hij werkt op de beursvloer, direct voor uw stand. Hij laat geen kans onbenut om de aandacht van passanten op uw bedrijfspresentatie te vestigen. Van goocheltrucs met speelkaarten en pennen tot en met flessen- openers; uw gifts komen op een originele manier in handen van uw klanten: het ijs is gebroken en het eerste contact met uw vertegenwoordiger is gelegd.

Kortom, een goochelaar voor diners tot beurzen en voor bruiloften tot evenementen !


REACTIES VAN KLANTEN

"Het optreden van de goochelaar is ons allen erg goed bevallen. Iedereen jong en oud waren onder de indruk van zijn kaarttrucs en andere ongrijpbare tovenarij. Al met al een gezellige en leuke middag. Bedankt!"
Ingrid van de Pol, Onis Welzijn, Asten - 15 juni 2008


Een goochelaar, magician of illusionist voor close-up magic of goochelshow huren voor uw feest in Eindhoven - Noord-Brabant - Alle Goochelaars heeft altijd een goochelaar in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de goochelaar betreft het optreden. 
       
    AlleGoochelaars.nl