AlleGoochelaars.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleGoochelaars.nl  
 
 

GOOCHELAAR EMMEN

GOOCHELAAR EMMEN

PRIJS 3 UUR: 650 (1 UUR 450)
EXTRA UUR: 100

Prijzen zijn excl. 6% btw

PODIUM ACT 30 MINUTEN
PRIJS: vanaf 425 excl. 6% btw

REISKOSTEN: binnen NL inclusief

Bent u op zoek naar een indrukwekkend, interactief en spectaculair optreden?
Maak dan kennis met goochelaar Emmen. Een veel gevraagd entertainer voor bedrijven en particulieren. Met een optreden van goochelaar Emmen bent u verzekerd van een professionele show waar uw gasten nog lang over napraten.


Goochelaar Emmen is meervoudig prijswinnaar op het Nederlands Kampioenschap goochelen. Hij is een begrip als entertainer en goochelaar.


Met zijn jarenlange kennis en ervaring geeft hij inspiratie en zorgt hij dat ieder optreden een indrukwekkende show wordt. Goochelaar Emmen weet mensen te boeien en steeds weer te verrassen. Grote zalen of een intiem gezelschap, goochelaar Emmen bespeelt en inspireert.


Tafelgoochelen

Het tafelgoochelen is een zeer intieme vorm van goochelen. Goochelaar Emmen staat als tafelgoochelaar niet op het podium waar hij zijn act opvoert, maar mengt zich tussen de gasten en laat zijn magie spreken. Zonder grote attributen, maar enkel bepakt met een pakje kaarten, touwtjes, elastiekjes en zakdoeken vertoont hij de ene na de andere act, vaak aan tafel bij uw gasten. Uiteraard zullen uw gasten versteld staan en nog lang napraten over de kleine acts en trucs van deze tafelgoochelaar.

Je kunt Goochelaar Emmen ook als tafelgoochelaar huren in combinatie met een centrale show.

Centrale Show

Deze show is geschikt in een formeel programma waarbij mensen op stoelen zitten en naar een podium of speelvlak kijken. Deze show heeft dan ook de volledige aandacht nodig van het publiek omdat er veel interactie in deze show aanwezig is. Deze show zal met een geluidsversterking worden gebracht zodat de goochelaar goed verstaanbaar is.


Kindervoorstelling

In zijn kindervoorstelling zal Goochelaar Emmen de kinderen verrassen met een magische show. Hij heeft stiekem de oude kist van zijn opa meegenomen en deze kist zit bomvol magische dingen.

Samen met de kinderen wordt de kist onderzocht, maar veel belangrijker nog; er wordt getoverd! Dit is een interactieve show waarbij de kindergoochelaar de kinderen volop in de belangstelling zet!

Er zijn trucs met dobbelstenen, ringen, touw en nog veel meer! Samen met Goochelaar Emmen beleven de kinderen vele magische momenten in deze show, die een lach tovert op het gezicht van ieder kind. Deze show zal met een geluidsversterking worden gebracht zodat de goochelaar goed verstaanbaar is.

Duur van de show: 45 minuten
Prijs: 450 excl. 6% btw


REACTIES VAN KLANTEN

"Ondanks de kleine groep die we hadden, was het een enorm succes. Vele mensen vroegen zich af hoe het toch allemaal kon." Geke de Vries - 07 april 2010


"Vandaag hadden wij goochelaar Emmen over de vloer en WAUW is wat overblijft na afloop. De groeps-show, de tafelmagie, de babbel, de uitstraling ... t was af en wij stonden paf. En dat alles op een last-minute-booking."
Marga en Arie Baars - 10 januari 2010


"Het was een groot succes, onze gasten waren zeer enthousiast. Gedurende de hele avond hoorden we door de zaal bij de verschillende tafels en groepjes mensen veel gelach en was er soms grote hilariteit als een van de dames haar horloge ineens overhandigd kreeg... Super, zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar." mevrouw de Vries - 26 september 2009


"In 1 woord Geweldig!!!" mevr. Nederhoed - 12 februari 2009


"Prima goochelaar, met een goede amusementswaarde. Zeker een aanrader voor een ieder!" Rik Dekker - 7 november 2008


"Elk jaar met oud en nieuw gaan wij met een groep vrienden (inclusief kinderen) een paar dagen op stap. Dit jaar hadden we een goochelaar uitgenodigd. Hij deed dit bijzonder leuk en iedereen heeft met verbazing staan kijken. Daarnaast heeft hij ons enkele leuke trucs geleerd die we nu regelmatig toepassen. Een absolute aanrader voor een gezellige avond!" mevrouw Hartmann - 1 januari 2008


Een goochelaar, magician of illusionist voor close-up magic of goochelshow huren voor uw feest in Emmen Drenthe - Alle Goochelaars heeft altijd een goochelaar in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de goochelaar betreft het optreden. 
       
    AlleGoochelaars.nl