AlleGoochelaars.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleGoochelaars.nl  
 
 

GOOCHELAAR ENSCHEDE

GOOCHELAAR ENSCHEDE

PRIJS 3 UUR: 450
EXTRA UUR: 50

Prijzen zijn exclusief btw

PODIUM ACT nvt
PRIJS: nvt

REISKOSTEN: 0,29 p/km vanaf Enschede

Al eeuwenlang laten mensen zich graag verbazen door illusies en goocheltrucs. En dat terwijl ze weten dat het allemaal bedrog is...toch? Soms liggen realiteit en fictie dan ook wel erg dicht bij elkaar.

Goochelaar Enschede neemt u graag mee in deze wonderbaarlijke wereld van de magie. Dit kan op verschillende manieren:

Close-up Magic

Dit is een van de meest bekende vormen van het goochelen. Zoals de naam al verraadt, is dit magie van wel heel dicht bij. Veel van deze trucs gebeuren dan ook nog eens in de handen van de toeschouwers. U zit er dus letterlijk met uw neus bovenop en zult van de ene verbazing in de andere vallen.

Zeker het table hopping is iets om over na te denken. Dit is ideaal in een restaurant of op een terras waar de goochelaar van de ene naar de andere tafel "hopt" om daar een kort optreden weg te geven (ca. 5 min) Naar gelang de grootte van uw feest kan de goochelaar hier meerdere malen terug komen.


Kindergoochelen

Kinderen zijn gek op goocheltrucs. Dit is dan ook een erg leuke aanvulling op mijn act als ballonartiest.

Of wellicht is een spannende kindershow meer iets voor uw school, vereniging, buurtfeest of waar dan ook. Een leuke aangelegenheid waarin de kinderen de hoofdrol spelen. Zo kan er worden gegoocheld met doekjes, ballonnen, touw, een stoplicht, ballen, een wel erg oud chinees kistje, magisch kleurboek, wel erg grote goochelstokken en natuurlijk nog veel meer.

Maar ook een act op maat is natuurlijk mogelijk.


Een goochelaar, magician of illusionist voor close-up magic of goochelshow huren voor uw feest in Enschede Overijssel - Alle Goochelaars heeft altijd een goochelaar in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de goochelaar betreft het optreden. 
       
    AlleGoochelaars.nl