AlleGoochelaars.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleGoochelaars.nl  
 
 

GOOCHELAAR HARDERWIJK

GOOCHELAAR HARDERWIJK

PRIJS 3 UUR: € 475
EXTRA UUR: € 100

PODIUM ACT 30 MINUTEN
PRIJS: nvt

REISKOSTEN: € 0,19 per km berekend vanaf Putten

Goochelaar Harderwijk is met meer dan 20 jaar ervaring een zekere keuze voor het entertainment op uw zakelijke evenement of uw privé feest.

Deze prijswinnende goochelaar is te boeken voor zowel kleine acts tijdens een receptie tot een volledige presentatie op een podium.

Goochelen is een unieke manier om de aandacht op iets te vestigen. Graag denkt hij met u mee om zijn acts zo in te passen dat u de grootste mogelijke impact creëert voor uw gasten.

De show zit vol interactie tussen deze vingervlugge goochelkampioen en zijn publiek, zodat uw gasten op een unieke manier bij de show betrokken worden. Entertainment als doel met goochelen als middel.

Goochelaar Harderwijk is te boeken voor:

• Bruiloften
• Beurzen
• Familiefeesten
• Recepties & Borrels
• Tafelgoochelen / Table Magic
• Goochelworkshops


REACTIES VAN KLANTEN

"Om onze klanten langer op de beurs te houden hebben we Goochelaar Harderwijk ingehuurd voor een stukje entertainment. Hij liep tussen het publiek langs de stands en heeft iedereen verrast. Daar waar het even iets rustiger was zorgde hij voor voldoende publiek. Ook vlak voor de afsluiting heeft hij een eindact verzorgd. Echt super goed. Het is een aanrader om hem in te huren als publiekstrekker."
Dilia van Vliet / Inmac - 16 juni 2011


"Wij hebben een super avond gehad vooral dankzij het optreden van de goochelaar. Hij was keurig op tijd en verzorgde een heel erg leuk en gevarieerd programma, voor zowel de volwassenen als de kinderen. Wij zullen hem van harte aanbevelen want als iemand een goochelaar zoekt heb je aan deze een hele goeie."
Tineke de Haas - 23 december 2010


"Het optreden van Jordi zag er goed uit, ik heb alleen maar positieve berichten gehoord." Willy Baltus - 03 januari 2010


"We hebben een geweldig optreden gehad waarbij we allen verbaasd waren over zijn talent! Naast tafelmagic hebben we zelf ook een workshop gehad. Beide onderdelen werden door ons personeel als super ervaren! Na de workshop was iedereen capabel om met de mooiste dames en mannen de kroeg te verlaten en ook geld uit iemands zak te toveren. Wat wil je nog meer als personeelsvereniging?!" Nicky Narraina, LFT - 18 september 2009


Een goochelaar, magician of illusionist voor close-up magic of goochelshow huren voor uw feest in Harderwijk Gelderland - Alle Goochelaars heeft altijd een goochelaar in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de goochelaar betreft het optreden. 
       
    AlleGoochelaars.nl